Introductie tot Openstreetmap bewerken

In onderstaande video leg ik uit hoe je gemakkelijk kleine aanpassingen kunt doen in Openstreetmap.org op basis van een rit die je pas hebt gereden.

Mijn excuses voor het soms haperend praten, en de vreselijk piepende bureaustoel. Het was mijn allereerste video waarin ik zelf spreek, dus gelieve niet te streng te zijn op mijn presentatie ;)

Ik hoop dat deze video je op weg kan helpen om samen de wereld juister in kaart te brengen.

 
 


Gert Pellin EZ, Gert Pellin 20 mei, 2022
Deel deze post
Labels
ESSENTIËLE VOORZIENINGEN VINDEN
Soms is het een uitdaging om essentiële voorzieningen te vinden. Ergens waar je naar het toilet kunt gaan, drinkwater bij kunt vullen of de nacht legaal en veilig kunt doorbrengen in je tent. Gelukkig zijn er deze nuttige apps en sites voor essentiële voorzieningen.